Олімпійський тиждень в ліцеї

Традиційно у вересні в закладах загальної середньої освіти Зміївської громади з нагоди Дня фізичної культури та спорту, з метою популяризації спорту й утвердження здорового способу життя проводяться Олімпійський урок та Олімпійський тиждень, цього року під загальним гаслом «Здорова нація – міцна країна!». Наш заклад також активно приймає участь у заході вже декілька років поспіль.

Олімпійський урок — це особливий захід, який дає можливість не лише популяризувати спорт, а й виховувати дітей на олімпійських цінностях, виховувати нашу націю. Особливо це важливо в умовах війни.

Варто зазначити, що протягом Олімпійського тижня, який розпочався Олімпійським уроком, вчитель фізичної культури Лаврова Єлизавета Олегівна ознайомила дітей з історією та традиціями Олімпійських ігор, олімпійськими видами спорту. Також під час заходів проводила дистанційно спортивні, розважальні ігри тощо. /Files/images/FB_IMG_1697475599321.jpg

Незважаючи на дистанційку учні приймали активно участь в активних руханках, та заходах, які допомогають учням в бадьорому дусі повернутися до уроків, малювали цікаві малюнки, писали листи видатним українським спортсменам

По завершенню «Олімпійського тижня» Трофименко Людмила Миколаївна- директор ліцею, звертаючись до учнів наголосила, що спорт і рух – це життя, побажала всім присутнім фізичного здоров’я, спортивних успіхів, гармонії та мирного неба.


Галерея "Олімпійський тиждень в ліцеї 2023"

Кiлькiсть переглядiв: 18