Звіт про проведення Олімпійського тижня

Галерея "Олімпійський тиждень- 2019"

Олімпійський тиждень проходив 09 по 13 вересня 2019 року у всіх навчальних закладах району, адже це має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя.

Зокрема учні Соколівського НВК ім.Отакара Яроша впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості. Розпочалися заходи із урочистої лінійки, на якій було оголошено план проведення заходів, піднято олімпійський прапор та винесено Олімпійський вогонь. Ведучі свята розповіли про виникнення, розвиток та символіку Олімпійських Ігор.

Учні старших класів змагалися на звання найкращої команди футболістів. Перед змаганнями було проведено вікторину про виникнення та правила гри.

11 вересняучні середніх класів зібралися на спортивні змагання «Веселі старти». Змагалися команди на швидкість (біг 30 та 60 метрів), спритність (стрибки в довжину), силу (перетягування канату), кмітливість та винахідливість ( віджимання з упором та прес).

Організовано виставку малюнків «Спорт в житті людини» на якій були представлені роботи учнів.

У понеділок,9 вересня, відбувся Олімпійський урок по класах. На уроці була висвітлена історія Олімпійських Ігор, досягнення українських спортсменів в Олімпійських Іграх. Після завершення змагань підведено підсумки і нагороджено переможців змагань, найактивніших учасників тижня було нагороджено Грамотами.

Також протягом тижня проведені виховні години:

«Здоровим бути – зі спортом дружити» (3 клас);

«Спорт – сила, краса, здоровя» (3, 4 клас);

«Історія Олімпійських ігор» (5-8 класи);

«Досягнення українських спортсменів» (9-11 класи).

В НВК тиждень пройшов цікаво, ефективно та корисно.

Як зазначила директор навчального закладу: «Ми намагаємося заохотити якомога більше дітей до занять фізичною культурою і спортом, щоб вони відмовлялися від шкідливих звичок» та зростали сильними та здоровими.

Кiлькiсть переглядiв: 1786